Elk kind is belangrijk

Iedere dag ontvangen we bij Impuls kinderopvang ruim 3000 kinderen. Maar cijfers? Dat zegt ons niet zo veel. Wij zien Nora die vandaag weer iets nieuws ontdekt in de bouwhoek en Tijs die even een steuntje in de rug nodig heeft, omdat hij mama mist. Voor ons zijn alle kinderen even belangrijk, want elk kind verdient de kans zich optimaal te ontwikkelen. Met ons werk dragen we daaraan bij; we stimuleren, luisteren en geven kinderen de ruimte die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. En we zijn een belangrijke schakel voor de ouders. Want door met hen een gelijkwaardig partnerschap aan te gaan, zorgen we samen voor een goede basis voor elk kind.

Door professionals te laten groeien wordt kinderopvang beter
Al die kennis en ervaring van Impuls kinderopvang delen we graag met jou als professional om zo samen iedere dag de kinderopvang een beetje beter te maken. Daarom zijn we gestart met Impact. We vertalen onze kennis en ervaring naar praktische trainingen, workshops, coaching en advies op het gebied van pedagogiek. Ervaring hebben we ruim honderd jaar en al die jaren is ons vakgebied voortdurend in beweging. Omdat we jou altijd een actueel, passend en wetenschappelijk onderbouwd advies willen geven, werken we nauw samen met het werkveld, hogescholen, universiteiten en met maatschappelijke organisaties op het gebied van jeugdzorg. Daarnaast anticiperen we natuurlijk steeds op ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Zo blijven we zelf ook leren, groeien en ontwikkelen. En geven we invulling aan onze missie: elk kind de kans bieden om zich optimaal te ontwikkelen.

Altijd passende ondersteuning en blijvend resultaat

Impact is er voor iedere professional en organisatie die vindt dat je nooit bent uitgeleerd. Dat leren kan bij Impact op verschillende manieren. Zo bieden we trainingen, workshops, coaching en advies bij ons op locatie, incompany of zelfs online. Door ons online aanbod van e-trainingen, e-workshops en e-coaching kun je je ontwikkelen en ondersteuning ontvangen op een manier die bij jou past, op een moment dat jou uitkomt.

Alle ondersteuning wordt zo ingezet dat je handvatten krijgt om zelf tot oplossingen te komen. Want daar gaat het om, dat je na afloop in staat bent het zélf te doen. Een blijvend resultaat, daar gaan we voor.

Meer weten over hoe Impact jouw organisatie kan ondersteunen?
Neem contact met ons op via 088 28 27 020 of mail naar klantenservice@impacttrainingenadvies.nl en we vertellen je graag alle mogelijkheden!

contact met Impact

Herengracht 450 – 454 (op afspraak)

1017 CA Amsterdam

Telefoon 088 28 27 020

Postadres

Postbus 9139

1006 AC Amsterdam