Elk kind verdient een kans om zich optimaal te ontwikkelen. Door bij te dragen aan de kwaliteit van het aanbod voor jonge kinderen, streven we naar optimale ontwikkelkansen voor elk kind. Dat is het doel van Impact. De kwaliteit van het aanbod staat of valt bij de kwaliteit van de professional. Daarom doen we er bij Impact alles aan om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van professionals. Want alleen dan krijgen kinderen optimale ontwikkelkansen. We ondersteunen professionals aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en onze jarenlange ervaring, zodat zij het optimale uit zichzelf, hun organisatie én de kinderen kunnen halen.

Praktische ondersteuning gericht op jouw eigen praktijk
In ons werk met kinderopvangprofessionals laten we ons graag inspireren door kinderen. Want hoe zij leren, daar kunnen wij weer wat van leren! Met hun open, experimenterende en onderzoekende houding ontdekken zij de wereld. Deze open en nieuwsgierige blik is voor een professional één van de belangrijkste schakels om de kwaliteit te verbeteren.

Daarom begeleiden we jou als professional op dezelfde open, nieuwsgierige en onderzoekende manier en streven we ernaar dat iedere professional een dergelijke houding ontwikkelt. We gaan het gesprek met je aan over wat je wilt bereiken en hoe we daar samen komen. We maken daarbij gebruik van kennis en inzichten die we door onze ervaring in de praktijk en contacten binnen de wetenschap hebben opgedaan. Vervolgens bekijken hoe we deze inzichten op jouw specifieke behoeften kunnen toepassen, zodat onze dienstverlening direct aansluit op jouw eigen praktijk.

Wij leren jou het zelf te doen

Een quick fix? Daar houden we niet van bij Impact. Wij geloven meer in het pedagogisch uitgangspunt ‘leer mij het zelf te doen’ om een blijvend resultaat te realiseren. Onze missie is om jou te leren hoe je de nieuw verworven kennis en vaardigheden direct zelf in de praktijk kunt brengen. Zo helpen we je bijvoorbeeld tijdens onze workshops met een actieplan, zodat je wat je zojuist hebt geleerd ook op de lange termijn kunt toepassen in je werk. Alleen zo creëren we samen een blijvende kwaliteitsimpuls, waardoor jij en je organisatie zelfstandig verder kunnen groeien.

placeholder

contact met Impact

Herengracht 450 – 454 (op afspraak)

1017 CA Amsterdam

Telefoon 088 28 27 020

Postadres

Postbus 9139

1006 AC Amsterdam